Odamız eğitim salonunda Prof. Dr Ersan Öz & SMMM Selçuk Gülten tarafından  "e-fatura e-defter e uygulamalar özelinde uyuşmazlıklar / vergi cezalarından kurtulma yolları" konulu seminer düzenlendi. Meslek mensuplarının yoğun katılım gösterdiği seminerde bir konuşma yapan Oda Başkanımız Mustafa Vural  güncel birkaç konuya değinerek Demir Otel’de Sivil Toplum Kuruluşları, Banka Yöneticileri ve Mali Müşavirlerin bir araya geldiği toplantının içeriğinden bahsetti. Vural ardından haksız rekabet koşullarına değinerek oluşan tablonun e-birlik sisteminin kullanılmamasından kaynaklandığını ifade etti.

Oda aidatları konusuna da değinen Başkan Vural odanın faaliyetlerini aidatlarla gerçekleştirdiğini, bu aidatlarla oluşturulmuş bir bütçe oluşturulduğunu ve bunlara göre ödemelerin olduğunu, buradaki aksaklıkların;  düzenlenecek eğitimlere, personel ücret ve giderlerine, dahası diğer genel yönetim giderleri kalemlerine yansıdığını belirterek hizmet verecek personeli olmayan,  eğitim faaliyetleri olmayan bir odayı kimsenin istemeyeceğini belirtti.

Başkan Vural’ın konuşmasının ardından Prof. Dr Ersan Öz & SMMM Selçuk Gülten   "e-fatura e-defter e-uygulamalar özelinde uyuşmazlıklar / vergi cezalarından kurtulma yolları konuları hakkında bir seminer gerçekleştirdi.